Detenen els dos germans que intentaren degollar un excompany de feina

La víctima sortí en defensa de la cap de l'empresa

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Manacor han col·laborat activament en la detenció dels dos germans que varen intentar degollar un company de feina i després varen intentar escapar-se. Se'ls imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre d'amenaces 
greus.

Els fets es remunten al dijous dia 13 de desembre, quan va entrar en un local que es dedica a la neteja de vehicles de Manacor un extreballador amb el seu germà per exigir la seva readmissió. En aquells moments el propietari no era a l'establiment però l'extreballador li telefonà i l'amenaçà de mort a través del telèfon mòbil i davant l'esposa.

Com a conseqüència de les amenaces, la dona del propietari s'enfrontà a l'extreballador i al seu germà. Els agressors, que portaven una pistola simulada, varen usar un cúter amb el qual varen intentar degollar un dels treballadors del local que intentà defensar la dona. L'atac amb el cúter provocà a l'empleat un tall al coll de 15 centímetres de llarg i 1,5 de profunditat que, d'acord amb la zona vital a la qual es va dirigir, tenia com a fi ocasionar-li la mort. Poc després de l'agressió els autors de l'atac s'escaparen.

Amb la finalitat de detenir els autors de l'atac, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil varen col·laborar en l'establiment d'un dispositiu de localització que va fructificar quatre dies després, amb la detenció dels dos autors. Els dos germans són delinqüents coneguts de Manacor i entre els dos sumen més de 30 detencions, 21 de les quals 21 són per delictes en els quals varen emprar la violència contra les persones. Els detinguts passaran aquest dimecres a disposició judicial.

EDICIÓ PAPER 09/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF