Detenen dues persones a Maó per abusar sexualment d'un menor amb ajuda tecnològica

Els detinguts tenen 36 i 51 anys, respectivament

La Policia Nacional ha detingut dues persones a Maó com a presumptes autors de diversos delictes contra la llibertat i intimitat sexual d’un menor d’edat. Els fets van consistir en abusos i contacte tecnològic amb finalitat sexual sobre aquest menor, que en el moment dels fets tenia 14 anys. La investigació policial es va iniciar l’any passat, quan la família del menor va tenir coneixement dels missatges que ell mateix intercanviava amb adults, a través de les xarxes socials i una aplicació de contactes per a majors d’edat.

Amb aquests missatges es podia observar que alguns adults intentaven contactar amb el menor, sabedors de la seva edat, proposant-li cites i intercanviant imatges de contingut sexual i sol·licitant a canvi fotografies de les seves parts íntimes. Després d’interposar la denúncia, la investigació policial va permetre identificar un individu, de nacionalitat espanyola de 36 anys, que presumptament hauria mantingut relacions sexuals al seu domicili, previ contacte i cita per una aplicació de missatgeria instantània. A aquest se li va imputar un delicte d’abusos sexuals.  

D’altra banda, la Policia Nacional també va detenir un segon individu, de 51 anys i nacionalitat marroquina, a qui li imputà un delicte de ‘childgrooming’, consistent a contactar mitjançant la tecnologia amb menors d’edat amb finalitats sexuals.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF