Detenen a Alacant els dos joves que segrestaren un nadó a Son Espases

Els detinguts, de 20 i 23 anys d'edat, han estat acusats d'un delicte de sostracció de menor i contra els drets i deures familiars

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts la parella que va segrestar un nounat de la UVI de Son Espases. Els detinguts, de 20 i 23 anys d'edat, han estat acusats d'un delicte de sostracció de menor i contra els drets i deures familiars.

Els fets varen ocórrer el passat 10 de juliol, quan un nounat va ser sostret d'aquest hospital per part dels seus pares, als quals els serveis de protecció de menors d'aquesta ciutat havia emès una resolució de declaració de desemparament.

Durant la fugida de l'hospital, perseguits per personal del centre, el nadó els va caure dels braços. La doctora va manifestar la seva preocupació per l'estat de salut del nounat, ateses les lesions que haurien pogut produir-se a causa d'aquesta caiguda. 

Els detinguts varen aconseguir fugir fins a la localitat d'Altea (Alacant), on han estat detinguts i se'ls ha retirat la custòdia dels tres menors al seu càrrec.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF