Detenen un lladre en una finca d'Esporles que tenia un historial de 25 robatoris

El propietari de la finca va aportar les imatges de les càmeres de seguretat que tenia instal·lades a l'interior de l'habitatge 

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 44 anys, amb un historial de 25 robatoris a diferents cases, per una nova actuació en una finca d'Esporles, segons han informat en un comunicat. En aquesta ocasió va ser el propietari de la finca, un home alemany, que va posar la denúncia a la Guàrdia Civil després de veure que li havien robat diferents objectes. El propietari va aportar fotogrames dels vídeos de vigilància instal·lats a l'interior de la finca.

Després de diverses gestions, la Guàrdia Civil ha detingut aquest lladre de nacionalitat espanyola i ha recuperat tots els objectes robats. A l'arrestat se li imputa la comissió d'un delicte de robatori amb força en habitatge.

Aquesta persona ja va ser detinguda fa quatre mesos per la comissió de 25 delictes de robatori amb força a l'interior d'habitatges, en els quals va sostreure diversos objectes, entre els quals hi havia generadors, bateries, transformadors, eines i altres objectes que posteriorment venia a través de diverses empreses de reciclatge.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF