Detenen un home que intentà agredir la seva parella amb un ganivet

Un inquilí del pis es va enfrontar a l'agressor per defensar la dona i va aconseguir reduir-lo fins que va arribar la Policia 

La Policia Nacional ha detingut un home de 34 anys per un delicte de maltractament. Després que l'home pegàs a la seva parella sentimental i intentàs agredir-la amb un ganivet, un inquilí del mateix habitatge es va enfrontar a l'agressor i va aconseguir llevar-li els dos ganivets amb els quals també va intentar agredir-lo a ell. 

Els fets varen succeir el passat 23 d'octubre a les 18 h, quan la parella va començar a discutir i va arribar a tal punt que els crits de la dona varen posar en alerta un dels inquilins. Quan l'home va arribar, la dona va obrir la porta de l'habitació on s'estaven produint els fets i l'agressor va començar a atacar-lo i, en veure que no ho aconseguia, va córrer a la cuina per agafar dos ganivets amb els quals va intentar agredir tant l'home com la seva parella. 

Finalment, l'inquilí li va poder llevar els ganivets i el va immobilitzar fins que la Policia va arribar al lloc. Després de veure els cops de la dona i la ferida que tenia a la cara, els agents varen detenir l'agressor.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF