Detenen una dona per haver deixat la filla de 4 anys tota sola per anar a una festa

La menor va anar a casa de la veïna per demanar ajuda 

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona a Palma com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor per haver deixat la filla de quatre anys tota sola de matinada per anar a una festa d'aniversari.

Els fets van tenir lloc el 14 de setembre a les 5.30 h, quan una veïna va telefonar a la Policia Local després d'haver acollit una menor d'aproximadament quatre anys. La nina va tocar a la porta insistentment, anava descalça i només duia uns calçons de pijama, segons ha informat aquest dissabte la Policia Nacional en una nota de premsa.

Els agents van comprovar que la menor estava en bones condicions i que al domicili de la nina, el pis contigu, no hi havia ningú, per la qual cosa van fer gestions per localitzar-ne la mare sense resultat. Al cap de pocs minuts, la mare va tornar a l'habitatge i va dir als agents que havia abandonat la casa a primera hora de la matinada per anar a saludar una amiga i companya de pis, la qual celebrava l'aniversari en un lloc pròxim al domicili.

Els fets es van posar en coneixement de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM), que van dur a terme una investigació que va acabar amb la detenció de la dona com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor. La dona va quedar en llibertat amb càrrecs.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF