Detenen dos joves per un delicte de tràfic de drogues i homicidi imprudent a Menorca

Varen vendre la substància a un altre jove, que va morir hores després de consumir-la

Agents de la policia espanyola a Maó han detingut dos joves per un delicte de tràfic d'estupefaents i homicidi imprudent, després de vendre droga a un altre jove, qui, hores més tard de consumir la substància, va morir.

La investigació es va iniciar el dissabte dia 20 d'aquest mes després de l'ingrés hospitalari urgent d'un jove per una aturada cardiorespiratòria al port de Maó, mentre estava amb un grup d'amics. El jove va morir a l'UCI de l'hospital Mateu Orfila hores després de ser ingressat.

La policia va identificar les dues persones que havien venut les substàncies i van fer un registre en el seu domicili, d'on es van confiscar 23 pastilles senceres que eres similars a les que, presumptament, havia consumit la víctima. A més, van trobar substància en pols que sumaria uns vint grams, 13 bosses de substància denominada "cristall" amb un total aproximat de vuit grams, dues balances de precisió, material informàtic, telèfons mòbils i uns 2.000 euros en efectiu.

Com a resultat d'aquesta operació es dona per desarticulat un punt de venda de drogues sintètiques a la zona d'oci del port de Maó.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF