Detenen un home per conduir amb la seva dona embarassada damunt el capó del cotxe

Després de mantenir una discussió, l'home ha entrat dins el cotxe i ella ha intentat impedir-ho pujant-hi damunt, però aquest ha arrancat el vehicle igualment

Detenen un home a Eivissa per circular amb la seva dona embarassada de sis mesos damunt el capó del cotxe, després d'una discussió entre tots dos, segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa aquest dilluns.

La Policia Local ha rebut un avís de l'112 aquest dilluns la una de la matinada, advertint que havien vist un cotxe circular per la rotonda de les Figuretes amb una dona damunt el capó. Poc després, una patrulla ha localitzat el cotxe circulant per l'avinguda de Sant Josep amb la dona embarassada damunt. Tot seguit ha interceptat el vehicle i ha detingut el conductor.

La dona, embarassada de sis mesos, ha explicat als agents que el conductor és la seva parella i el pare de la criatura, i que després de mantenir una discussió, l'home havia entrat al cotxe i ella havia intentat impedir-ho pujant damunt el capó, però l'home havia arrancat el vehicle igualment. Tot i que la dona li ha fet senyals perquè aturàs el cotxe, aquest no n'ha fet cas i ha continuat conduint.

La dona ha requerit assistència sanitària a causa de l'ansietat que li ha provocat aquesta situació i ha estat traslladada a l'hospital per verificar si el fetus ha sofert lesions. L'home ha estat detingut per maltractaments en l'àmbit familiar i ha estat traslladat a la Comissaria d'Eivissa.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF