Detenen a Palma un ciutadà txec que havia perseguit i assetjat una dona en diversos països

El detingut, amb una ordre d'allunyament, va seguir la víctima per Praga, Dubai i Mallorca

La Policia Nacional ha detingut a Palma un ciutadà txec per haver assetjat la  víctima a través de diferents països. El detingut havia seguit la jove des de la República Txeca, tot i tenir una ordre d'allunyament per "persecució perillosa" fins a Praga i Dubai.

La jove, de 22 anys, que era de vacances a Mallorca en companyia d'algunes amigues, denuncià dissabte passat que un home de 28 anys, que no es podia acostar a ella a causa de l'ordre d'allunyament dictada per la justícia txeca, per un delicte de "persecució perillosa", l'havia seguida fins a Mallorca.

La jove contà als agents que el cas començà en el país d'origen quan els dos es coneixien d'anar als mateixos llocs i compartir amistats, fins que ell mostrà un interès especial per ella. Segons el seu testimoni, la va seguir i fins i tot va instal·lar un dispositiu de seguiment en el seu vehicle, a més d'assetjar-la telefònicament des de diferents terminals i també de correus electrònics, fent-se passar per una altra persona.

L'obsessió de l'assetjador era tal que la va arribar a perseguir per Praga, Dubai i ara a Mallorca. La jove el va reconèixer en el Port de Sóller i posteriorment caminant darrere ella pels carrers de Palma, a prop de l'hotel on s'allotja.

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF