Destrossen l'hort del CEIP Rafal Vell de Palma

Els infants de quatre anys del CEIP Rafal Vell de Palma havien posat en marxa aquesta iniciativa amb l'ajuda del centre i, sobretot, de les seves famílies

Aquest cap de setmana han entrat al CEIP Rafal Vell de Palma i han destrossat l'hort, un projecte que el centre havia posat en marxa per inculcar als seus alumnes de quatre anys la feina d'equip i la importància de la constància i l'esforç.

Els infants de quatre anys del CEIP Rafal Vell de Palma varen posar en marxa la iniciativa de construir un hort amb l'ajuda del centre i, sobretot, de les seves famílies. Tot i les limitacions econòmiques del centre, els familiars dels infants varen participar en aquest projecte i varen aconseguir que es convertís en una dels trets identitaris de l'escola. L'hort va tenir una gran acollida i altres classes se sumaren a la iniciativa, però aquest cap de setmana aquest projecte s'enfonsà.

Tot i l'estat actual de l'hort i la falta de recursos del centre per rehabilitar-lo, les famílies dels infants han decidit continuar lluitant per poder continuar amb aquest projecte.

La policia està analitzant quines poden ser les causes d'un atac que sembla premeditat, ja que només s'ha destrossat l'hort i no han fet malbé cap altre element del centre.

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF