Destinacions on viatjar amb juguetes sexuals pot ser un perill

El Vietnam és un dels països on no es permet entrar amb cap tipus d'article eròtic, ja que a la duana els confisquen 

L'estiu i les vacances ja són a punt d'arribar. El sol, la platja, la muntanya, el fred o llocs exòtics i llunyans. Encara que siguin destinacions diferents, totes tenen un denominador comú: l'equipatge. El que s'hi ha de ficar pot arribar a causar mal de cap, però, segons quina sigui la destinació, hi ha una cosa que no es podrà portar: una jugueta sexual.

Amantis, una de les botigues eròtiques més importants d'Espanya, ha fet un estudi en què recull els països on és segur transportar qualsevol tipus d'objecte sexual i a quins territoris és important "no acostar-s'hi ni amb un preservatiu".

Turisme sense juguetes sexuals

El Vietnam és al capdavant del rànquing d'aquest estudi perquè no permet entrar al país cap tipus de jugueta sexual. En cas de trobar un passatger amb algun article d'aquesta mena, el departament de duanes assenyala que es confiscaran i els tornaran quan tornin a sortir del país.

Segons el Ministeri d'Assumptes Exteriors, hi ha països, com Malawi, el Senegal, Etiòpia, la Xina, Cuba, Egipte i Indonèsia, entre d'altres, en què es pena per delictes que atempten contra la moral i per dur contingut pornogràfic.

Si xerram de cordes o altres elements de submissió, la tendència canvia significativament d'un país a un altre. A la Gran Bretanya penalitzen el BDSM; a Alemanya, Austràlia i Itàlia penen les lesions greus que siguin provocades durant una pràctica sexual, i a Suïssa es penalitzen els objectes que representin actes sexuals amb contingut violent.

Països on els símbols LGTBI estan prohibits

Dur un llibre o pel·lícula lèsbica o un joc de taula gai-eròtic pot dur problemes als passatgers si van a algun dels països on l'homosexualitat està prohibida o fins i tot penada amb la mort.

L'Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs, l'Iran, Mauritània, Somàlia, Sudan del Sud i el Iemen són llocs on l'homosexualitat està penada amb la mort. Altres indrets com l'Afganistan, Algèria, Bangla Desh, Botswana, el Camerun, Corea del Nord, el Líban, Nigèria, Líbia, Maurici, Tanzània... castiguen l'homosexualitat amb cadena perpètua.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF