Descobreixen una plantació de marihuana a Manacor arran d'una gotera

El desmantellament de la improvisada instal·lació ha solucionat, a més, el risc d'electrocució existent a l'edifici

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, ha intervingut 60 plantes de marihuana al terrat d'un edifici de Manacor i ha detingut una persona com a responsable, després de descobrir la plantació arran d'una gotera que inundava els pisos inferiors de l'edifici.

Els agents han detingut un jove d'aquesta localitat que havia ideat les precàries connexions elèctriques dels llums de la plantació que amenaçaven la seguretat dels veïns, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de les Balears en un comunicat.  El desmantellament de la improvisada plantació de marihuana ha solucionat, a més, el risc d'electrocució existent a l'edifici.

El descobriment va resultar casual, arran d'una fugida d'aigua a l'edifici i va ser fruit de la intervenció de la Policia Local i els Bombers de Manacor per contenir la fuita que estava inundant els pisos inferiors.

Amb la intenció de cercar els dipòsits d'aigua que poguessin ser els causants de la fugida, varen accedir al terrat de l'immoble, on es varen topar amb un traster on s'escoltava el soroll d'un motor.  Encara que la mare del propietari del traster es va mostrar reticent a col·laborar en la localització del seu fill, finalment i, atès que la fugida d'aigua no cessava, el jove es va presentar a l'immoble i va accedir a obrir el traster voluntàriament.

Els agents hi varen descobrir en el seu interior un total de 60 plantes de marihuana, conreades sota llums de calor, ventiladors i extractors, que el detingut va al·legar que eren per a consum propi.

A més de la confiscació de la droga, els policies varen desactivar les precàries instal·lacions elèctriques que suposaven un risc per a la seguretat veïnal per les possibles descàrregues elèctriques que podrien produir-se per la fugida d'aigua.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF