Desarticulen una organització dedicada al tràfic de drogues a Mallorca

L'operació Titanum acaba amb la confiscació de més de 17 quilos de cocaïna i uns 400.000 euros

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització dedicada al tràfic de drogues a Mallorca. L'anomenada operació Titanum ha finalitzat amb la confiscació de més de desset quilos de cocaïna i uns 400.000 euros. Setze persones han estat detingues, catorze de les quals ja han ingressat a la presó.

L'operació va començar el mes de juny del 2017 quan es varen confiscar catorze quilos de cocaïna a Barcelona que tenien com a destinació la distribució a Mallorca, a més de diversos vehicles de luxe i petites quantitats d'altres drogues.

Un mes després es confiscaren tres quilos més de cocaïna al port de Palma. Els traficants ocultaven la droga a l'interior d'un cotxe procedent de Gandia. La Guàrdia Civil en va detenir el conductor, que anava acompanyat de menors amb la intenció de passar desapercebut.

La darrera fase de l'operació Titanum es va dur a terme el 31 d'agost amb deu escorcolls domiciliaris a les localitats de Palma, Marratxí, Sencelles i Calvià. Es varen arrestar deu persones i es varen confiscar mig quilo de cocaïna i deu d'haixix.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF