Desallotgen dos edificis de Pere Garau per risc d'esfondrament

Un està ubicat al carrer Joan Mestre i l'altre al carrer Lluís Martí

Dos edificis del barri palmesà de Pere Garau han estat desallotjats per risc d'esfondrament: un d'ells diumenge al carrer Joan Mestre i l'altre aquest dilluns al carrer Lluís Martí, segons ha informat Efe a través de l'Ajuntament de Palma.

El número 10 del carrer Joan Mestre es va desallotjar perquè els Bombers varen rebre un avís pel mal estat d'una biga de la segona planta. Una vegada es va comprovar que el deteriorament afectava més parts de l'estructura, es va desocupar i precintar davant el risc que es pogués esfondrar, segons han informat els Bombers de Palma.

En total, 14 persones han estat afectades pel desallotjament de diumenge. Els tècnics d'Infraestructures han visitat l'edifici aquest dilluns al matí acompanyats de bombers per comprovar-ne l'estat. D'altra banda, els Serveis Socials de l'Ajuntament han ofert suport a les famílies afectades. En el cas del bloc de Joan Mestre 10, hi ha hagut dos nuclis de tres persones que han estat atesos, juntament amb dues persones adultes soles.

Pel que fa al desallotjament previst per a aquest dilluns, s'espera que un adult i una família facin ús dels serveis d'acollida municipals. En el cas dels afectats dels números 73, 73a, 73b i un sense número, l'Ajuntament calcula que un adult i una família rebin cobertura.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF