Publicitat
Publicitat

Desallotgen 14 caravanes de Cala Martina

La Policia Local de Santa Eulària i els agents de medi ambient de l’Ajuntament van desallotjar ahir 14 caravanes i tendes de campanya que s’havien instal·lat al costat de la platja de Cala Martina. Segons va informar el Consistori en un comunicat, els desallotjats eren a una zona on “no està permesa l’acampada”. Es tracta de la segona actuació d’aquest tipus que es fa aquesta setmana a la mateixa zona, segons van explicar les autoritats municipals.

Infracció recurrent

En total, ja s’han aixecat 65 actes de denúncia per acampada il·legal en el municipi des de l’inici de la temporada, el mes de maig. L’Ajuntament recorda que les multes per aquestes infraccions van dels 750 euros als 3.000 en funció de la gravetat dels fets, ja que en ocasions s’han trobat fogueres i residus perillosos a la zona on es feien les acampades il·legals. De fet, en totes les inspeccions efectuades, s’han trobat residus de tot tipus, així com animals sense fermar, un aspecte que també està regulat per l’ordenança municipal de tinença d’animals.

En la majoria dels casos, a més, s’han detectat fogueres a l’interior del bosc i a la platja, “amb el perill i el risc que suposen en plena temporada estival”, segons lamentava el comunicat, que hi afegia que Cala Martina, Cala Nova, Pou del Lleó, Cala Boix i l’entorn del Palau de Congressos són els indrets del municipi on es concentren la majoria de les acampades il·legals.

Des de l’Ajuntament també han destacat que estan rebent moltes denúncies de particulars a través de la Línia Verda municipal, tot i que la majoria encara arriben des de la policia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF