Denuncien un local de Manacor per incomplir les mesures anti-covid-19

A Sant Josep, a Eivissa, també s'han posat una trentena de denúncies a una festa que s'estava celebrant en una zona boscosa del camí de Cas Colls

La Policia Local de Manacor ha denunciat un establiment del centre del poble per no complir les mesures de seguretat contra el covid-19, segons ha informat l'Ajuntament de Manacor. En un comunicat expliquen que ni els clients ni els treballadors del local duien mascareta i que els propietaris incomplien l'horari establert per tancar. 

A més, asseguren que tampoc no mantenien la distància de seguretat i que no hi havia cartells informatius dins l'establiment, que són obligatoris i que han de detallar les mesures que s'han de seguir al local. La Policia Local de Manacor també ha denunciat 12 persones per no dur la mascareta quan estaven al carrer i quatre més per fer botellada a diferents carrers del poble.

30 denúncies en una festa a Sant Josep, Eivissa 

La Policia Local de Sant Josep, a Eivissa, ha detingut una persona i ha posat fins a 30 denúncies per incomplir les normes de seguretat a una festa que s'estava celebrant en una zona boscosa del camí de Cas Colls, segons ha informat l'agència Efe. Els agents varen rebre l'avís d'un veí a les 4 h, que deia que el renou que feien el molestava.

Quan els agents varen arribar al lloc, varen veure que s'hi estava fent una activitat compatible amb la d'un bar, ja que hi havia taules, begudes alcohòliques, música, taules i un bany. Els agents varen denunciar tots els assistents per no utilitzar mascareta i per no mantenir la distància de seguretat. A més, varen detenir una persona per agredir un agent.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF