Demanen 12 anys i mig de presó per una violació al Port d'Alcúdia

El fiscal sol·licita aquesta pena per als dos acusats d'agredir sexualment una dona el setembre del 2014

La fiscalia sol·licita penes de presó de 12 anys i mig per a dos homes que seran jutjats dimarts que ve per la secció segona de l'Audiència de Palma. Estan acusats de la violació d'una dona al Port d'Alcúdia el 7 de setembre del 2014.

El Ministeri Públic relata en el seu escrit d'acusació que la matinada del 7 de setembre del 2014 els dos acusats varen sortir amb la víctima d'una discoteca i es varen oferir a acompanyar-la a peu a una aturada de taxis perquè tornàs a l'hotel on s'allotjava.

En realitat, la varen dur fins a la platja del Port d'Alcúdia i la varen convèncer que es ficàs al mar amb l'argument que arribaria abans al seu hotel nedant, segons la narració dels fets del fiscal.

Una vegada a l'aigua, un dels acusats li va llevar la camiseta, li va tocar els pits i després la va agafar pels braços perquè l'altre la penetràs.

Els dos agressors varen sortir a l'arena i la dona va quedar dins l'aigua per por de tornar a ser agredida, però l'home que l'havia violada va tornar a la mar, la va agafar i la va forçar de nou, segons l'acusació pública.

La fiscalia els acusa d'agressió sexual en grup i demana que siguin condemnats a 12 anys i mig de presó cadascun. A més, sol·licita que paguin a la seva presumpta víctima una indemnització de 6.000 euros.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF