Demanen 25 anys de presó per al professor acusat d'assassinar la seva dona

Els fets succeïren el novembre de 2016 a Son Cotoner, la defensa en demana set anys i mig

Darrera jornada del judici a un home acusat de matar la seva esposa el novembre de 2016 a Son Cotoner. La fiscalia i les acusacions popular i particular demanen 25 anys de presó, mentre que la defensa argumenta una pena de set anys i mig.
L'acusat, un professor de 51 anys, presumptament va copejar la seva dona al cap amb una tetera de ferro forjat a la cuina del domicili i posteriorment l'arrossegà fins al bany on l'estrangulà. Tant la fiscalia com les acusacions demanen la condemna màxima per assassinat amb traïdoria. La fiscalia, a més, assenyala que hi va haver acarnissament, segons ha explicat al jurat durant les conclusions finals del judici celebrat a l'Audiència.
A més, se li reclama una pena addicional de llibertat vigilada durant deu anys una vegada hagi complit la pena de presó i una indemnització a cada un dels cinc fills de la víctima per 80 mil euros, fins a arribar als 400 mil.
De la seva banda, l'advocat defensor, Juan  Carlos  Rebassa, admet l'assassinat, però al·lega que fou un homicidi en un moment de trastorn mental transitori i sol·licita una condemna de set anys i sis mesos de presó. A més, sol·licita que es  tinguin en compte els atenuants de confessió i la reparació del mal, perquè entregà les escriptures de dues cases per cobrir les responsabilitats civils.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF