Publicitat
Publicitat

Els ossos trobats a l'abocador de Sevilla no són de Marta del Castillo

La justícia andalusa confirma que són humans, però diu que la seva antiguitat els fa incompatibles amb els de la nena desapareguda el 2009

Les restes òssies que la policia ha trobat a l'abocador del municipi de Camas, a Sevilla, no són els de la jove sevillana Marta del Castillo, desapareguda el gener de 2009, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA).

En una nota, el TSJA indica que els forenses desplaçats fins a la zona han establert que els ossos són humans, però la seva antiguitat fa que siguin incompatibles amb els de la jove assassinada.

Les restes han estat custodiades durant tota la nit fins que la policia científica s'ha desplaçat a primera hora per determinar si els ossos eren d'origen humà o animal.

La parcel·la on s'han trobat els ossos és a prop del riu Guadalquivir i d'un pont que s'utilitza com a carril de bus, de bici i per a vianants. Aquesta zona és on Miguel Carcaño, el condemnat per assassinar a la jove, va assegurar en la seva primera versió que va tirar el cos de la noia al gener de 2009.

Les excavacions es van iniciar un cop fet, el passat 6 de març, el denominat "test de la veritat" a l'assassí de la jove a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa.

La policia, amb l'ajuda d'una excavadora, ha cercat durant tres setmanes les restes de Marta Del Castillo en aquesta zona, que també es va rastrejar al principi del cas i després de ser comés el crim al gener de 2009.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF