Publicitat
Publicitat

Xarxes

Creen el primer confessionari 'online' per a gent que se salta la dieta

El portal imposa "als pecadors" una penitència i envia un certificat de perdó

Picar entre hores, menjar aliments no inclosos a la dieta o excedir-se els caps de setmana són algunes de les faltes més comunes entre les persones que intenten fer una dieta. Per redimir aquestes persones que se salten la dieta, Sbelta Plus –especialitzada en la comercialització de suplements nutricionals naturals– ha creat el primer confessionari 'online'.

El "pecador", tal i com diuen des del portal, escriu el seu pecat en un formulari i rep un correu electrònic amb una penitència. Juntament amb el càstig, rep també un certificat de perdó i la possibilitat de dur a terme una consulta amb una assessora nutricional.

Entre les penitències imposades per aquest confessionari 'online' s'hi troben, per exemple, separar per colors una muntanya de Lacasitos equivalent al pes de la persona; omplir els forats de 88 dònuts sense poder menjar-te'ls; pujar 256 escales caminant del revés; o comptar la quantitat de pèls d'una barba 'hipster'. Per compartir la penitència i l'experiència de redenció, el confessionari 'online' permet també "evangelitzar" els contactes que els "pecadors" tinguin a Facebook i Twitter a través de missatges que "els animaran a seguir la dieta i els allunyaran del camí del pecat".