Cort sobre el centre comercial de les Fontanelles: "No hi ha res a negociar amb els promotors"

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha explicat que l'empresa va presentar a l'octubre un nou projecte

Els promotors del centre comercial de les Fontanelles varen presentar el passat octubre un nou projecte que l'Ajuntament de Palma està analitzant a través d'un procediment ordinari, segons ha explicat aquest dimarts la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol. "No hi ha res a negociar amb els promotors", ha assegurat Truyol. 

L'empresa promotora, Unibail Rodamco, ha sol·licitat aquesta nova llicència que preveu construir un aparcament subterrani i un altre exterior, a més d'una superfície comercial que ocuparia 57.000 metres quadrats en un solar de 89.000, segons fonts de l'Ajuntament de Palma. L'anterior projecte va caducar durant la passada legislatura. La sol·licitud dels promotors, però, està condicionada pel pla d'equipaments comercials del Consell de Mallorca, on s'estableix que no es poden ocupar més de 4.000 m2.

La regidora ha recordat que la posició de l'equip de govern a Cort és evitar qualsevol nou centre comercial i, segons ha dit Truyol, tant els hotelers de la Platja de Palma com entitats socials i els representants de la petita i mitjana empresa de la zona pensen el mateix.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF