Cort començarà a asfaltar la zona dels col·legis i les artèries principals

En total, en aquesta primera fase, s'arreglaran 69.500 m2 de calçada

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat de Palma, Rodrigo Romero, ha presentat aquest dijous juntament amb el batle, Antoni Noguera, i la coordinadora general de l'àrea, Virginia Abraham, quines seran les prioritats a l'hora d'asfaltar els carrers de Ciutat.

Cort començarà asfaltant els carrers Vicenç Joan i Rosselló, Pasqual Ribot, Llibertat, la Dragonera, el camí de Son Rapinya, el passeig Mallorca, el carrer Miquel dels Sants Oliver, el camí de la Vileta, la carretera de Valldemossa i els carrers del General Riera i del Baró de Pinopar. Les actuacions en aquests carrers, que s'han considerat més idonis i prioritaris per qüestions com el trànsit o l'estat del paviment, es farà entre aquesta setmana i dia 31 d'agost, en què ja haurien d'estar enllestides les obres d'asfaltatge.

En aquesta fase, l'Ajuntament invertirà una quantitat aproximada de 695.000 euros per asfaltar 69.500 m2 de carrers. Després d'aquestes fase d'intervencions prioritària durant l'estiu, aprofitant les vacances escolars, Cort té previst continuar asfaltant tots els carrers de Palma que ho necessitin. L'Ajuntament ha pressupostat 1,2 milions d'euros per gastar enguany i 2,4 per gastar l'any que ve, de manera que les previsions són de fer una despesa de 3,6 milions d'euros en dos anys per "posar a punt" els carrers de Ciutat.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha dit que l'equip de govern té la voluntat de "dignificar els barris" i "mantenir i millorar el paisatge urbà" a fi de tenir "una ciutat cuidada". Per això, no seran importants només les obres d'asfaltatge, sinó que també es dedicaran uns sis milions d'euros a arreglar voreres i també es faran inversions importants a parcs i jardins, tot i que les condicions d'aquest darrer contracte encara s'estan elaborant.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF