Cort proposa 100 activitats per celebrar el Nadal, la festa de l'Estendard, la nit de Cap d'Any i els Reis

També hi haurà propostes culturals, esportives i d'oci

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dilluns del programa nadalenc de la ciutat, que inclou un centenar d'activitats programades per a Nadal, Cap d'Any, la festa de l'Estendard i els Reis. També es faran propostes culturals, esportives i d'oci.

La commemoració de l'arribada a Palma de les tropes cristianes que varen expulsar els musulmans el 1229 començarà el 27 de desembre i acabarà el darrer dia de l'any amb els actes d'entrega de les distincions municipals a la plaça de Cort. Per a la nit de Cap d'Any, el Consistori ha preparat activitats a la mateixa plaça i a la del Rei Joan Carles I, on hi haurà actuacions musicals en directe.

Pel que fa a la celebració dels Reis, que ja es va iniciar amb la instal·lació de la bústia per deixar les cartes amb les peticions de regals també a la plaça de Cort, el 3 de gener hi haurà una visita dels patges reials i dia 5, des de les 18 h, es farà la cavalcada pel centre de Ciutat.

Entre altres propostes, destaquen la ruta de 17 pessebres i la fira nadalenca a la plaça Major, però també a la plaça d'Espanya, la plaça de la Porta Pintada, la Rambla i la via de Roma.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF