Cop policial a una xarxa de tràfic d'haixix que tenia la base d'operacions a Mallorca

Segons ha informat 'Última Hora', s'han intervingut 22 tones d'aquesta droga i han detingut dues persones 

Una operació policial que es va iniciar a Palma ha acabat amb la intervenció de 22 tones d'haixix que estaven amagades a l'interior de tres velers que es trobaven a les Canàries i Algesires. Aquesta droga era d'una banda internacional de búlgars que utilitzaven Mallorca com a base d'operacions per introduir aquesta substància a Cadis, les Canàries i als països de l'est d'Europa, segons ha informat Última Hora

A més de confiscar la droga, durant l'operatiu varen ser detingudes dues persones que es trobaven dins el veler que estava a prop del port d'Algesires. Segons ha informat el mitjà de comunicació, aquesta intervenció s'ha produït en el marc d'una operació antidroga que encara continua oberta i és secreta.

La primera embarcació es trobava atracada a la dàrsena del Saladillo, la segona es va interceptar  quan estava enfront de les Illes Canàries i el tercer, que es va detectar el passat mes de març, el varen trobar a Eivissa.

Aquesta operació la va iniciar el Grup d'Estupefaents de la Policia Nacional de Palma i el seguiment de les embarcacions el va fer el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i, finalment, va ser la comissaria general de la Policia Nacional la que va dirigir l'operació.  

  

 

EDICIÓ PAPER 23/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF