Convoquen per a dimecres a Ciutadella una concentració sota el lema 'No al bullying'

El col·lectiu Bullying Stop Menorca cita la societat menorquina a la plaça del Born per escenificar el rebuig a aquesta xacra

El col·lectiu Bullying Stop Menorca ha convocat per a dimecres a les 19.30 h una concentració a la plaça del Born de Ciutadella sota el lema 'No al bullying'. La convocatòria s'està divulgant a través de la xarxa social Instagram. Mentrestant, el dol per la mort del jove de 15 anys s'ha escenificat aquest matí a l'IES Maria Àngels Cardona, on S.P.A. cursava tercer d'ESO. Professors i alumnes han guardat dos minuts de silenci, que han finalitzat amb una emotiva ovació. 

D'altra banda, la Policia Nacional continua treballant per determinar les causes del tràgic desenllaç. Fonts pròximes al cas asseguren que l'única i principal línia d'investigació gira al voltant d'un presumpte cas d'assetjament. La Policia Nacional obrí diligències perquè considerà que n'hi podria haver indicis. Les primeres hores són especialment complicades i els policies especialitzats en menors s'han implicat en l'operatiu. Les investigacions avancen i els pròxims dies seran essencials.

La pèrdua de S.P.A. és un cop molt dur per a tota la societat menorquina i ha generat una profunda commoció dins el món educatiu. La Policia Nacional recorda la importància de la col·laboració ciutadana en aquests casos, especialment de l'entorn de la víctima, per esbrinar els fets i combatre una xacra que, malauradament, s'ha convertit en un dels principals maldecaps a les escoles. 

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF