El Consell de Mallorca proposa Jorge Fernández com a coordinador de la comissió d'experts sobre prostitució de menors

És catedràtic d'Intervenció Psicosocial i director del Grup d'Investigació en Infància i Família de la Universitat d'Oviedo

El Consell Executiu del Consell de Mallorca ha acordat aquest dimecres proposar Jorge Carlos Fernández del Valle com a coordinador de la comissió d'experts sobre els casos d'explotació sexual de menors tutelats per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

Segons ha informat el Consell mitjançant un comunicat de premsa, aquest serà un dels noms que es traslladarà dilluns al consell rector de l'IMAS, juntament amb la resta d'experts que es proposaran com a integrants de la comissió.

Jorge Fernández del Valle és catedràtic d'Intervenció Psicosocial de la Universitat d'Oviedo i director del Grup d'Investigació en Infància i Família (GIFI) d'aquesta universitat. Com a director del GIFI, ha dedicat la seva investigació a l'avaluació de serveis d'infància en situació de desprotecció i en programes d'acolliment residencial i familiar. Ha assessorat i ha desenvolupat treballs i instruments d'avaluació per a diverses administracions públiques tant en programes d'acolliment familiar i residencial com en plans d'infància, i coopera amb diverses comunitats autònomes en assessorament i avaluació de programes sobre protecció a la infància. També ha participat en diversos projectes europeus sobre menors en risc i programes de suport a adolescents en el sistema de protecció.

Fernández del Valle també ha treballat com a educador social i psicòleg en centres de protecció de menors i programes d'intervenció familiar, i ha estat coordinador de la secció de serveis socials del Col·legi Oficial de Psicòlegs del Principat d'Astúries i membre del comitè de deontologia professional.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF