Publicitat
Publicitat

DOMINI PÚBLIC

El Consell de Formentera evita l’ocupació il·legal d’Illetes

Els serveis tècnics de la Conselleria Insular de Medi Ambient i personal de Demarcació de Costes van fer desmuntar de manera voluntària dues instal·lacions il·legals que havien muntat els tripulants de dos iots que “sense cap tipus de permís havien col·locat nombrós material privat a la platja” d’Illetes, va informar el Consell en un comunicat.

Una de les instal·lacions, de 30 m2, estava formada per un tendal, dotze gandules, cinc para-sols, dues butaques i panells per delimitar l’ocupació. La segona, de 40 m2, constava d’un envelat, una taula de càtering, dues butaques, un para-sol, planxes de surf de rem i material de bany com ara tovalloles i cremes.

La consellera formenterera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, va afirmar que “en aquesta illa la zona de domini públic és de tots i no es pot fer un ús privatiu de l’espai sense autorització”.

Un indret desitjat

Aguilera hi va afegir que “ens preocupa que en el darrer mes hagin intentat ocupar la platja tres vegades” i va agrair la col·laboració de la ciutadania per denunciar quan succeeixin fets d’aquest tipus i de Demarcació de Costes per fer restablir l’ús públic de la platja.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF