EDUCACIÓ

Conèixer l'FP per tal de fomentar-hi la matriculació

Més de 250 persones participen en la jornada 'Orientació i formació professional. Tot un món de possiblitats' per tal de formar-se en el sistema integrat de la formació professional

Més de 250 persones participen en la jornada 'Orientació i formació professional. Tot un món de possiblitats', que té lloc aquest dimecres a la Universitat de les Illes Balears. La finalitat d'aquesta jornada és formar aquells professionals encarregats d'orientar els més joves sobre el sistema integrat de formació professional per tal que en coneguin els beneficis. 

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda; del director del Servei d’Ocupació de las Illes Balears (SOIB), Pere Torrens, i de la vicerectora d'Estudiants de la UIB, Rosa Isabel Rodríguez, ha inaugurat una jornada que s'ha retransmès per videoconferència a les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera. 
 
A la formació s’hi han inscrit 251 persones, 191 de les quals són de Mallorca, 25 de Menorca i 35 d’Eivissa i Formentera. El perfil de les persones inscrites és molt variat: orientadors, membres d'equips directius, docents de formació professional, tutors, representants dels sindicats i personal del SOIB. Aquesta jornada s'inclou dins el marc del Programa d'orientació sobre el sistema integrat de formació professional, que té com a finalitat oferir informació i orientació a grups d’alumnes dels centres educatius de les Illes Balears. 

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF