Publicitat
Publicitat

Condemnen María Teresa Campos per dir que Aznar i Botella estaven separats

Haurà de pagar 60.000 euros a l'actual alcaldessa de Madrid i el seu marit, l'expresident espanyol José María Aznar, que segueixen casats

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a la periodista María Teresa Campos per atemptar contra el dret a l'honor i la intimitat de José María Aznar i Ana Botella per unes declaracions sobre la seva suposada separació matrimoni. Segons un comunicat enviat per l'expresident del govern espanyol, la sentència del Suprem, que es fa efectiva avui, en confirma una altra d'anterior de l'Audiència Provincial de Madrid que donava la raó al matrimoni Aznar Botella en la seva demanda per unes declaracions de la periodista a l'emissora Punto Radio.

Campos haurà de pagar 60.000 euros al matrimoni per danys morals, així com les costes generades pels recursos. La interlocutòria del Suprem, segons el comunicat, estableix que "la llibertat d'informació no pot en aquest cas prevaler sobre el dret a l'honor i a la intimitat personal i familiar dels demandants, ja que el grau d'afectació del primer és inexistent i el grau d'afectació dels segons és de gran intensitat".

Així, desestima "el recurs extraordinari per infracció processal i el recurs de cassació interposats per María Teresa Campos contra la sentència de l'11 de febrer de 2011, dictada en grau d'apel·lació per l'Audiència Provincial de Madrid". Consultada per Efe, María Teresa Campos no s'ha pronunciat de moment sobre aquest tema.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF