Palma es manifestarà avui per donar suport a Valtonyc

Les manifestacions s'han convocat a escala estatal per mostrar el rebuig a l'entrada a la presó del raper

El grup de suport de Valonyc ha convocat diverses manifestacions per a aquest dijous arreu de l'Estat per mostrar suport a Josep Maria Arenas. A Palma, s'ha convocat una manifestació que tindrà lloc  a les 19.30 h davant la Delegació de govern.

Arran Palma ha informat a través del seu perfil de Twitter que se sumarà a la concentració. "Cal ser-hi per demostrar el nostre rebuig a l'ordre d'entrada a la presó. Allà on sigui, el volem a casa. A ell i a totes les preses polítiques i exiliades. Les paraules volen soles", ha expressat el col·lectiu.

Madrid, Barcelona, Saragossa i Vila-real també hi ha hagut concentracions aquest dimecres horabaixa i s'espera que demà n'hi hagi també a  Girona, Alacant i Castelló.  Les concentracions tindran lloc el mateix dia,  24 de maig, en què acaba el termini que l'Audiència Nacional va donar a Josep Maria Arena per ingressar voluntàriament a la presó.

Tanmateix, el raper ja va deixar clar a través de les xarxes socials que "no els ho posaré fàcil" i que haurien de tomar la porta de casa seva per dur-lo a la presó. El raper publicà aquest  missatge hores abans que l'ARA Balears confirmàs que Valtonyc hauria partit a l'exili gràcies al suport logístic de l'independentisme català.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF