Concentració davant l'Ajuntament de Palma contra el racisme i el feixisme

Diferents entitats han participat en la manifestació per reivindicar el Dia internacional de les persones migrades

Una cinquantena de persones s'han manifestat aquest dimarts davant l'Ajuntament de Palma per mostrar el seu rebuig al racisme i l'amenaça del feixisme, en un acte organitzat per la Federació d'Associacions d'Immigrants (FADI) per reivindicar el Dia internacional de les persones migrades, avui, dimarts 18 de desembre. 

"Més responsabilitat i més dignitat" ha estat un dels lemes que han expressat els assistents a la concentració, que ha tingut lloc aquest dimarts a les 20 h. Diferents entitats, juntament amb l'Ajuntament de Palma, han mostrat el seu suport i s'han unit a la iniciativa impulsada per FADI.

La plataforma Balears Acollim, present en la concentració, ha fet una crida a l'acolliment de refugiats per "dret i responsabilitat". El Grup de Cooperació de la UIB també hi ha participat, defensant que "migrar no és cap delicte, sinó un dret perquè cap persona no és il·legal i perquè volem ciutats, pobles i comunitats plurals, diversos i igualitaris".

L'acte s'havia difós prèviament per les xarxes socials. La policia local Sonia Vivas, responsable de la Unitat de Delictes d’Odi i declarada activista, ha enregistrat aquest vídeo per mostrar la seva preocupació i animar a la participació en aquest dia significatiu per a les persones migrades:

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF