Comença l'asfaltatge de la urbanització Bellavista després de gairebé 90 anys

Prop de 400 habitatges disposaran dels serveis que fa més de cinc legislatures que reclamen

Uns 400 habitatges estan construïts a la urbanització Bellavista de la Platja de Palma sense disposar de carrers asfaltats, clavegueram o llum. És una reivindicació més que històrica que no s'ha sabut solucionar en cinc legislatures i que finalment aquest dilluns comença a resoldre's.

Les màquines han entrat a la urbanització per proveir-la de tots els serveis urbanístics que requereix, des d’enllumenat fins a clavegueram, asfalt o voravies. A la junta gestora es va aprovar el projecte d'urbanització que els mateixos veïns executaran. Després, l'Ajuntament comprovarà si tot s'ha fet com marca el projecte i, si és així, n'assumirà el manteniment, segons assenyalen fonts municipals.

L'any 2015, l'Ajuntament de Palma anunciava que tan sols havia d'aprovar el projecte d'urbanització i la seva posterior execució. Aquest dilluns, les màquines han començat a treballar a la zona de la mà dels veïns, que es varen comprometre a assumir-ne els costos. 

El projecte de compensació de Cort recollia una superfície de 307.711,81 m2, amb un sostre màxim edificable de 110.706,84 m2 i un nombre màxim de 489 habitatges, segons el Pla General d'Ordenació Urbana.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF