Ciutadella reobre la licitació per adjudicar el servei de seguretat a Sant Joan

Entre les mesures introduïdes, hi destaca la millora en el preu de l'hora de servei i es té en compte el desplaçament d'efectius de fora l'illa

L'Ajuntament de Ciutadella ha reobert un nou procés de licitació amb l'objectiu d'adjudicar la prestació de serveis de seguretat privada i auxiliars durant les pròximes festes de Sant Joan. Cal recordar que l'anterior procés de licitació va quedar desert i s'ha modificat el plec de condicions per afavorir la contractació. El pressupost màxim del servei és de 91.500 euros, un 6% més en comparació amb l'anterior. 

El plec recull que l'empresa adjudicatària haurà de realitzar els controls en els filtres d'accés, vigilar les tarimes que es col·loquen durant el Caragol del Born i els Jocs del Pla, reforçar altres dispositius i col·laborar amb els cossos de seguretat en tasques que no impliquin l'exercici de l'autoritat. Entre les mesures introduïdes, hi destaca la millora en el preu de l'hora de servei per a totes les categories i es té en compte el desplaçament d'aquells efectius procedents de fora l'illa.

D'altra banda, la formació es realitzarà a través d'internet o desplaçant personal de l'Ajuntament, es regularà que el servei de tots els vigilants de seguretat sigui de 8 hores diàries el 23 de juny i de 9 el 24, com també que el servei d'auxiliars faci 8 hores el 24 de juny. Es comptabilitzaran dues nits d'hotel i dues dietes per a auxiliars i vigilants que treballin el 24 de juny. Finalment, s'han eliminat els màxims per persona en els conceptes de desplaçament i allotjament per poder cobrar, prèvia justificació, el total de les despeses que figurin en els globals establerts.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF