L'Ajuntament de Ciutadella garanteix el reforç de policies locals a les festes de Sant Joan

El conveni recull les dues peticions fetes pels representants sindicals de les policies locals a la junta de batles duita a terme a l'abril

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat el conveni de col·laboració entre el Consistori i els altres ajuntaments de Menorca pel reforç policial amb vista a les festes de Sant Joan, com també a la resta de festes patronals que s'organitzen durant els mesos d’estiu a l’illa. El conveni recull les dues peticions fetes pels representants sindicals de les policies locals a la junta de batles duita a terme a l’abril, com la millora de les retribucions i que no es pagui una quantitat fixa de 25 euros l’hora diürna i de 30 euros l’hora nocturna, tal com marcava el conveni anterior. Continuaran percebent les retribucions i les indemnitzacions per raó del servei que els corresponguin de l’ajuntament en el qual són titulars.

A més, l’acord entre ajuntaments i policies locals també preveu que el cobrament d’aquests serveis prestats per les festes patronals es paguin amb més rapidesa. El conveni especifica que els agents remetran a l’ajuntament el certificat de les despeses que han originat els serveis dins d’un termini màxim de 15 dies des de la realització, i aquestes seran compensades un mes després de la data de la recepció del certificat. Un cop aprovat, s’ha obert el termini d’inscripció per tal que els agents d’altres municipis que hi estiguin interessats puguin manifestar interès a prestar els seus serveis de reforç durant les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Finalment, l’Ajuntament de Ciutadella també ha anunciat l’adjudicació definitiva del contracte del sistema de comptatge de persones als punts de màxima afluència per un valor de 55.000 euros. De la mateixa manera, han adjudicat la contractació del servei de seguretat privada i auxiliars per 115.000 euros.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF