Cinc informadors i dos vigilants reforcen l'equip del Parc Natural del Trenc

Es tracta d'informar sobre les bones pràctiques al parc natural i d'ajudar a ordenar el trànsit

Aquest cap de setmana ja ha començat el servei d'informadors al Parc Natural del Trenc. Durant els mesos de juliol, agost i setembre cinc persones es dedicaran a informar els visitants per complir la normativa de l'espai natural tant pel que fa a la campanya duta a terme per la Conselleria de Medi Ambient, respecte als residus, a fi que els visitants se'n portin els fems a casa, com també per informar sobre les bones i males pràctiques al parc.
 
A més, els informadors disposaran d'unes postals informatives, com a eina d'aproximació, amb fotos de l'espai natural i al revers figuren les indicacions dels usos prohibits i autoritzats. També recolliran informació sobre l'ocupació de la platja a diferents hores al llarg de la jornada i, en cas d'actuacions que impliquin una afecció ambiental, avisaran el servei d'emergències 112 o al servei dels Agents de Medi Ambient.

L'espai del parc natural s'ha dividit en quatre zones i els informadors estaran repartits a la platja: la Ràpita-les Covetes, les Covetes-el Trenc (caseta dels motors)-els Peregons i els Peregons-platja del Marquès.
 
A més, demà dilluns 23, s'incorporen dos vigilants que ajudaran a ordenar el trànsit quan hi hagi un gran volum de vehicles al camí de la salinera o estigui ple el pàrquing, per tal d'avisar els visitants amb anterioritat. També vigilaran que no s'aparqui als costats del camí.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF