Cerquen el cadàver del jove desaparegut a sa Pobla a la finca de l'acusat

La Guàrdia Civil compta aquest dimarts amb el suport d'una unitat canina enviada des de la Península

Continua la recerca per trobar el cadàver del jove desaparegut a sa Pobla. Aquest dimarts, la inspecció s'ha traslladat a la finca de l'acusat del crim, a l'Albufera, al terme municipal de Muro. Segons informa el diari 'Última Hora', la policia judicial de la Guàrdia Civil, amb el suport d'una unitat canina enviada des de la Península, està escorcollant aquesta zona on suposadament està enterrat el cos de Moustapha El Karchaoui, desaparegut des de dia 17 d'agost.

En la jornada d'aquest dimarts, els agents han precintat tot el terreny i un ca especialitzat està rastrejant la zona. El sospitós propietari de la finca és un home resident a sa Pobla. Fou detingut divendres passat, acusat de ser el presumpte autor de l'assassinat. Avui ha sortit de la presó temporalment i ha estat conduït a la finca, acompanyat del seu advocat defensor.

No se sap res de l'home des del 17 d'agost de l'any passat. Aleshores, la família ja va informar la policia que es tractava d'una desaparició inquietant, ja que considerava impossible que se n'hagués anat sense dir-los res. El cas encara està sota secret de sumari.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF