L'Aemet preveu un descens de les temperatures i vent de 110 km/h aquest diumenge a les Illes

Possibilitat d'algun ruixat ocasional a Mallorca i Menorca durant l'horabaixa

L'Agència Estatal de Meteorologia ( Aemet ) preveu per a aquest diumenge a les Balears intervals nuvolosos amb algun ruixat, preferentment a Mallorca i Menorca durant l'horabaixa. Les temperatures nocturnes experimentaran pocs canvis respecte de la matinada de dissabte i les diürnes descendiran i les mínimes arribaran al final del dia. El vent bufarà fort de l'oest, amb ratxes que poden arribar als 80 quilòmetres per hora en general i als 110 a cims i caps.

Aquest dissabte, jornada marcada pel predomini de cel amb niguls a tot l'Arxipèlag. Les temperatures nocturnes aniran en ascens localment notable i les diürnes es mantindran sense canvis o en lleuger ascens. Vent de l'oest i sud-oest a tot l'Arxipèlag.

A les Pitiüses la temperatura màxima podria arribar als 25 graus, mentre que la mínima estarà entorn dels 20 o 21 graus. La màxima a Mallorca serà de 26 graus a l'interior de l'illa i la mínima no baixarà dels 16 graus. Per acabar, a Menorca la temperatura màxima arribarà als 24 graus i la mínima estarà entre els 19 i 20 graus.

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF