La catedral de Ciutadella s'engalana per al primer acte dels 25 anys de la Reserva de la Biosfera

Uns instants abans de començar la música s'apagaran els llums del carrer i es projectarà un videomapatge que en transformarà la façana

Ciutadella ultima els preparatius per al primer dels dos actes centrals que commemoraran els 25 anys de la declaració de la Reserva de la Biosfera. La plaça de la catedral es convertirà dissabte en un escenari improvisat que, sota el títol 'La nit de la Biosfera', pretén oferir tot un espectacle, gràcies, en part, a les actuacions musicals de la cantautora Maria Àngels Gornés i el músic Shanti Gordi.

Uns instants abans a les 21 h, moment en el qual començarà la música, s'apagaran els llums del carrer i es projectarà un videomapatge que transformarà completament la façana de la catedral. Aquesta projecció d'imatges és la més gran que s'ha fet a Menorca fins ara, amb uns 40 metres de llarg per 20 d'alçària. A través d'un conte animat que fa efectes de 3D, els espectadors viatjaran pels valors de la Reserva de la Biosfera. L'espectacle durarà 10 minuts i es tornarà a projectar a mig concert.

Pel que fa als artistes que actuaran, Maria Àngels Gornés es caracteritza per tenir en el seu repertori moltes cançons que fan referència a Menorca o són adaptacions de poemes i Shanti Gordi representa la nova fornada d'artistes menorquins.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF