Els propietaris de Cárnicas Luis es neguen a declarar

L’empresa té un procés judicial obert per venda de carn en mal estat i per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors

Els propietaris de l'empresa investigada per vendre carn en mal estat s'han negat aquest divendres a fer declaracions davant el jutge. L’empresa té actualment un procés judicial obert per venda de carn en mal estat i també per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors.

El cas es va destapar el passat mes de maig, amb la detenció de quatre persones de l'empresa relacionades amb la distribució de la carn caducada. Cárnicas Luis va emetre llavors un comunicat per defensar-se de les acusacions, en el qual negava les irregularitats que els imputaven la Policia i la Conselleria de Salut del Govern. Aquest divendres els propietaris han decidit acollir-se al dret de no fer declaracions. 

La negativa a declarar d'avui per part dels propietaris arriba cinc dies després que tingués lloc un  incendi a les seves instal·lacions, situades al polígon de Son Bugadelles, a Calvià. Des de diumenge la Guàrdia Civil havia iniciat una investigació per aclarir les causes de l'incendi.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF