Carmen Palomino, nova directora de Funció Pública

Irene Truyols deixa el càrrec per motius personals

Carmen Palomino Sánchez serà la nova directora general de Funció Pública i Administracions Públiques, en substitució d'Irene Truyols, que deixa el càrrec per motius personals. Així ho ha afirmat aquest divendres la portaveu del Govern, Pilar Costa, després del Consell de Govern.

La nova directora general va ser consellera executiva de Modernització i Funció Pública al Consell de Mallorca entre el 2015 i el 2019, a més de regidora de Funció Pública de l'Ajuntament de Palma durant el 2019, càrrec al qual va renunciar per motius personals. Segons indica el Govern en una nota, també és diplomada en Relacions Laborals i té estudis de Dret.

Palomino forma part del Servei de Salut de les Illes Balears des de l'any 1987, en el qual ha ocupat diferents llocs amb funcions de gestió de personal, com ara el de subdirectora de Gestió de Recursos Humans de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca (2007-2011) i de tècnic de gestió com a integrant del grup funcional per a la implantació del programa SAP de 2012 a 2015. Recentment també ha ocupat un lloc com a tècnic de gestió dels recursos humans en l'àmbit sanitari.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF