Can Pere Antoni i Ciutat Jardí, tancades per vuitena vegada des d'agost

La bandera vermella torna a prohibir el bany en aquestes platges a causa dels abocaments d'aigües residuals provocats per les pluges

L'Ajuntament de Palma ha prohibit avui el bany, per vuitena vegada des d'agost, a les platges de Can Pere Antoni i Ciutat  Jardí  perquè les pluges de dissabte horabaixa han provocat un abocament d'aigües residuals.

Les dues platges s'han senyalitzat amb bandera vermella, després que la pluja hagi produït l'abocament conjunt d'aigües residuals i pluvials de l'estació impulsora del  Baluard  i el torrent  Gros , ha informat el consistori.

Ambdues platges romandran tancades per precaució fins a tenir els resultats de les analítiques de les mostres d'aigua que han estat preses pels tècnics.

Des del primer tancament d'aquestes platges de la badia de Palma ocorregut el passat 7 d'agost, quan es va trencar una conducció de residuals que anava a la depuradora del Coll d'en  Rabassa , l'Ajuntament ha hagut de restringir el bany en vuit ocasions, les set darreres per abocaments causats per les pluges intenses.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF