Can Misses limita, també, el servei de radiologia

Davant l'expansió del coronavirus, l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha decidit reorganitzar la sanitat pitiüsa 

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha informat que, en el marc de la reorganització de totes les àrees davant la crisi sanitària provocada per l'expansió del coronavirus, s'ha reduït el servei de radiologia a aquelles proves que es consideren de prioritat 1, és a dir, que són les de caràcter urgent i prioritari.

Tal com ja s'ha fet en l'àrea de consultes externes, a partir d'aquest dimecres, a l'hospital de Can Misses només es faran aquelles proves de radiologia que siguin urgents, prioritàries, com les oncològiques o derivades d'un traumatisme.

20 casos més de coronavirus fan pujar a 112 el total de les Balears

Quant als casos positius per coronavirus, que a Eivissa n'hi ha deu, l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha apuntat que tres dels ingressats en planta evolucionen favorablement, mentre que el quart es troba greu. No obstant això, el pacient, que és d'edat avançada, està ingressat a la planta reservada per als infectats per la Covid-19. Els altres sis positius són de caràcter lleu, per la qual cosa són als seus domicilis amb seguiment de les Unitats Volants d'Atenció al Coronavirus (UVAC).

A més, hi ha deu professionals de la sanitat que continuen sota vigilància per haver tingut un contacte estret d'alt risc. Així i tot, aquests sanitaris no estan en situació d'aïllament, ja que no presenten símptomes, ha puntualitzat l'Àrea de Salut.

A Son Espases només es fan operacions i proves d'allò que no es pot ajornar

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF