BlueBay Hotels ofereix feina per a 20 migrants de l''Aquarius'

La companyia hotelera espera engegar amb la iniciativa una onada de solidaritat per donar resposta als problemes migratoris "que vivim a Europa"

La companyia hotelera BlueBay ha oferit 20 llocs de feina per als migrants que viatgen rumb a València a bord de l''Aquarius' després de ser rescatats enmig de la Mediterrània quan es dirigien a costes europees.

L'empresa, que té a l'estat espanyol 23 dels 53 hotels que gestiona a diferents països, emmarca aquesta iniciativa en el seu compromís amb "la solidaritat, la tolerància i la integració cultural", segons ha explicat en un comunicat.

"Esperem que més empreses posin en marxa iniciatives com aquesta per promoure una onada de solidaritat que contribueixi a ajudar en situacions crítiques com aquesta derivades dels problemes migratoris que vivim a Europa", ha declarat el president de BlueBay Hotels, Jamal Santli Iglesias.

La companyia assegura que "ja ha iniciat els tràmits legals oportuns amb les autoritats corresponents per fer realitat aquesta iniciativa".

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF