Balears demana la regulació de l'educació 0-3 anys a la Conferència Sectorial

March ha defensat que aquesta regulació és bàsica per tal de donar resposta a una necessitat cada vegada més prioritària per a la societat

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha participat aquest dimecres en la Conferència Sectorial d'Educació duita a terme al Ministeri d'Educació i Formació Professional amb els representants de les comunitats autònomes i en la qual ha demanat la regulació de l'educació 0-3 anys.

March ha exposat que "hem fet una defensa clara de la regulació de l'educació de 0-3, que ens sembla bàsica per tal de donar resposta a una necessitat cada vegada més prioritària per a la societat de les Illes i de la resta de l'Estat".

A la reunió s'ha tractat un informe elaborat pel Ministeri que preveu la derogació de la LOMQE i la modificació de la LOE. Tal com estableix aquest informe, "alguns dels plantejaments prevists a la Llei Orgànica d'Educació de 2006 (LOE) requereixen alguna actualització després dels anys transcorreguts i especialment després que la Llei Orgànica 8/2013, la LOMQE, en modificàs alguns dels objectius i principis".

En acabar la conferència, el conseller ha explicat que la majoria de comunitats autònomes han donat suport a aquesta modificació, ja que, segons March, "suposarà donar resposta a les necessitats del sistema escolar i a les demandes de la comunitat educativa".

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF