Les Balears davallen dels 100 contagis diaris de coronavirus

La taxa de positivitat també baixa i se situa en el 2,53% 

Es consolida la tendència a la baixa dels contagis de coronavirus a les Illes Balears. La Conselleria de Salut ha informat aquest dissabte de 92 nous casos detectats a l'Arxipèlag i una mort més a les residències d'ancians. En la darrera jornada s'han fet 3.636 proves diagnòstiques -entre PCR i antigens- i la taxa de positivitat ha davallat fins al 2,53%.

Actualment hi ha 3.905 casos actius, i des de l'inici de la pandèmia, Salut ha notificat al Ministeri de Sanitat 22.964 casos de coronavirus i un total de 401 morts, cap de les quals no ha estat notificada en el darrer dia. Per illes, a Mallorca s'han diagnosticat 79 noves infeccions, a Eivissa 7, a Menorca 6 i a Formentera no se n'ha detectat cap. 

Pel que fa a la situació als hospitals, hi ha 49 casos a l'UCI i 226 ingressos a planta (un més que ahir). A Mallorca continuen en actiu 40 unitats de cures intensives, a Eivissa 6 i a Menorca 3. A Formentera l'Atenció Primària fa el seguiment de 9 persones. Els hospitals illencs han donat 20 altes, i els centres de salut, 247. 

A les residències de gent gran hi ha 83 professionals i 81 usuaris amb contagi actiu. D'aquests darrers, 75 estan hospitalitzats bé per raons mèdiques o per poder complir correctament l'aïllament. Per acabar, quant als professionals de l'IB-Salut, hi ha 99 sanitaris infectats i 205 en vigilància per contacte estret amb positius.

Els contagis de coronavirus davallen i el Govern manté les restriccions

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF