Publicitat
Publicitat

El BCE organitza un concurs per donar a conèixer el nou bitllet de 10 euros

Els vint guanyadors obtindran un bitllet de 5 euros signat personalment pel president de la institució. Els vuitanta següents rebran un bitllet de 10 euros de la primera sèrie

Els nous bitllets de 10 euros es donaran a conèixer el pròxim 13 de gener. Per donar a conèixer els elements de seguretat del nou disseny, el Banc Central Europeu obre un concurs on els europeus majors d'edat han de descobrir quatre d'aquests elements, així com encertar el nombre de bitllets en circulació a la zona euro el 31 de desembre de 2013.

Els vint jugadors que obtinguin les puntuacions més altes guanyaran un bitllet de 5 euros de la sèrie Europa signat personalment pel president del BCE. Els vuitanta següents classificats rebran un bitllet commemoratiu de 10 euros de la primera sèrie.

El concurs, que és online, ha començat avui a les 10 del matí i finalitzarà el 12 de gener de 2014. La directora general de comunicació de la institució, Christine Graeff, ha declarat que "l'euro és el símbol més visible i conegut a tot el món d'una Europa unida [...] i aquest joc és una forma divertida de recordar-nos a tots que convé mirar-nos-el més de prop".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF