L'Assemblea Sobiranista de Mallorca exigeix seguretat per prevenir incidents durant la concentració

Ha recordat que la seva concentració és "de caràcter pacífic"

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha reclamat a la Delegació del govern que adopti les mesures oportunes per prevenir que es produeixin incidents durant la concentració que ha convocat per a aquest divendres "en defensa dels presos i exiliats polítics catalans, el dret a decidir i el retorn del museu Saridakis a Marivent".

"Per evitar possibles provocacions i disturbis per part dels manifestants de Societat Civil Balear, exigim que es prenguin les mesures necessàries perquè aquesta contramanifestació, que ha de partir de la plaça de Cort a les 19 hores, no coincideixi en cap moment amb la nostra, comunicada sis dies abans", ha indicat l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

La Societat Civil Balear ha convocat per a aquest divendres horabaixa una manifestació que coincideix en l'horari i la zona en què l'Assemblea Sobiranista té previst concentrar-se, prop del palau de l'Almudaina, on devers aquesta hora els reis d'Espanya rebran les autoritats de les Illes Balears i una representació de la societat balear.

"Volem recordar que la nostra concentració és de caràcter pacífic, com totes les que ja hem fet. Anunciam que no caurem en les provocacions de l'espanyolisme i condemnam per endavant qualsevol acte violent per part de possibles elements infiltrats", ha apuntat aquesta formació.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha assenyalat que el 26 de juliol va comunicar a la Delegació del govern la seva concentració d'avui al carrer Palau Reial i que ahir va ser informada de la seva conformitat i també de l'existència d'una altra manifestació, aquesta convocada per Societat Civil Balear i comunicada l'1 d'agost, que coincidiria amb la de l'ASM en els mateixos lloc i hora.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF