Antoni Noguera: "Demanau al PP per què no tancaven les platges quan les anàlisis deien que s'havien de tancar"

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, no ha volgut fer declaracions respecte del cas Emaya perquè "hi ha un secret de sumari" i "l'única informació és la que hi ha als mitjans de comunicació"

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha estat preguntada pel cas Emaya aquest dimarts al matí en una roda de premsa a Cort. En concret, se li ha demanat si havia rebut alguna notificació del jutjat. Truyol ha contestat que "el cas encara està en secret de sumari i, per tant, no hi ha cap novetat". Ha afegit que està "tranquil·la per la feina feta durant la legislatura anterior, per haver fet front a una situació de falta d'inversió molt important per polítiques i serveis en matèria de neteja, residus i cicle de l'aigua". 

La regidora no ha volgut fer declaracions respecte de la causa oberta perquè "hi ha un secret de sumari" i "l'única informació que tenc és la que hi ha als mitjans de comunicació". "No vull entrar en les valoracions de certs mitjans de comunicació per contestar una informació que jo no sé si és verídica o no", ha afegit. 

Antoni Noguera també s'hi ha pronunciat i ha defensat els "exercicis de transparència" del seu equip de govern durant la legislatura anterior, durant la qual "es varen fer obres per solucionar problemes històrics de la ciutat". "Demanau als senyors del PP per què no tancaven les platges quan hi havia anàlisis que deien que s'havien de tancar. Potser això sí que és un tema que hauria d'haver passat pels jutats", ha conclòs. 

 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF