Amics de la Terra, 'estupefactes' davant les relacions entre COPISA i els papers de Bárcenas

Segons els ecologistes, l'adjudicatària de l'autopista Llucmajor-Campos va finançar el PP de Bárcenas, a més d'estar relacionada amb els suborns del 3%

El grup ecologista Amics de la Terra ha explicat en un comunicat que "rebutja de pla les amenaces recentment proferides per la consellera no electa Mercedes Garrido", perquè consideren que una societat "sana i democràtica" veurà sempre amb bons ulls que es posi de manifest l'historial "anòmal i ple d'irregularitats d'empreses que contracten amb l'Administració Pública". Segons fonts ecologistes, l'adjudicatària de l'autopista Llucmajor-Campos, COPISA, va finançar el PP de Bárcenas, a més d'estar relacionada amb els suborns del 3%.

El col·lectiu es pregunta "què més ha de succeir perquè, en lloc de reaccionar de manera iracunda, per part del Consell de Mallorca reconeguin les irregularitats que s'han anat produint en tot el procés".

Així mateix, adverteixen que "la societat civil està alerta i vigilant, i respondrà davant qualsevol irregularitat". També lamenten que la transparència "se li ennuegui –a Garrido–, però li recorden que vivim en una democràcia, on constitueix un valor cabdal".

EDICIÓ PAPER 11/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF