Publicitat
Publicitat

Tecnologia

Amazon traurà un 'smartphone' amb pantalla 3D al setembre

Segons 'The Wall Street Journal', la presentació de l'aparell tindrà lloc abans de l'estiu

Amazon s'ha decidit finalment a entrar al món de la producció de telèfons mòbils, i ho ha fet, a més, incorporant a aquests aparells una novetat molt destacada. Segons informa el diari 'The Wall Street Journal', la companyia nord-americana ja té a punt els primers prototips d'un 'smartphone' amb pantalla 3D, que es posarà a la venda al setembre.

El mateix mitjà explica que el telèfon incorporarà quatre càmeres frontals que monitoritzaran el moviment de l'ull i permetran que la pantalla mostri imatges en tres dimensions sense que l'usuari necessiti posar-se cap tipus d'ulleres especials."El telèfon utilitzarà tecnologia de seguiment de la retina incrustada en quatre càmeres o sensors frontals per aconseguir que algunes imatges semblin en tres dimensions, semblants a un holograma", diu 'The Wall Street Journal citant fonts coneixedores del projecte.

De fet, segons aquest diari, alguns desenvolupadors de San Francisco i Cupertino ja han pogut veure els prototips d'aquest telèfon durant les últimes setmanes. Les previsions d'Amazon són que l'aparell es presenti a finals de juny, i que al setembre ja es pugui adquirir.

Amazon, que va néixer com una botiga 'online', va entrar en el món de la fabricació de dispositius electrònics l'any 2007, amb el llançament del lector de llibres electrònics Kindle, i des de llavors ha anat ampliant la seva oferta de productes propis. L'últim ha estat l'aparell de televisió en 'streaming' Fire TV, presentat tot just la setmana passada i que permet accedir a un catàleg de més de 200.000 sèries, pel·lícules i videojocs a través del televisor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF